Monday, November 22, 2010

Myammee Flavor Of Love

black and white cake for breakfast cooked and eaten



Uff! It 'been very difficult for me, thousand shareholder from birth, write this title ...

Accurate: the cake, I decided to call it .... black and white as the color .. but not a cake yuventina: P


Soft, soggy breakfast .... wonderful .... and then it is cute! and the kids will love it!

good start all week!



Ingredients:

280 grams of flour 3 eggs


220 g sugar 250 ml milk

180 ml oil (I used seed)

a packet of yeast

50 grams of cocoa powder sugar



Procedure:

Beat eggs with sugar until they become foamy.

Add oil and milk.
Add the flour and baking powder and mix.

Divide the dough in two and add a party the cocoa.


Butter the pan and pour the mixture first and then the white chocolate.
Bake at 180 degrees for 40 minutes.

Dust with icing sugar and serve.



Kisses and good day to all from Saretta! Take the good, no!

PS: Forza Milan! : P

Sunday, November 21, 2010

Gonorrhea More Condition_symptoms

Slippers of coffee and chocolate cake


Happiness! a glass of wine with a sandwich .. happiness! : D

Eheheh I know too sober! :-O


I tried these slippers / which in my opinion are more like the "baguette" / Cotto and ate tasty .... and cis-ve-lo-si-me !!!!!


Great when you have time, want to buy bread!

a parody of the flavored with rosemary ... I have failed and are very good too!

Ingredients:


300 grams of flour

yeast (I put 10 grams)

4 tablespoons of rosemary oil


60 grams of parmesan

warm water (about 150 grams .... I mettetene gradually I recommend)

1 teaspoon salt (I ne ho messi 2)


Preparazione:


Sciogliete il lievito in un po' d'acqua, unitelo alla farina, unite anche il rosmarino tritato tutti gli altri ingredienti ed impastate aggiungendo altra acqua se necessario fino ad ottenere un composto liscio e omogeneo. (io in totale ho usato circa 150 ml di acqua tiepida)




Fateci una palla e fatela lievitare in luogo tiepido per circa 45 minuti (io un'ora) .

Formate poi con l'impasto dei bastoncini (a me ne sono venuti 3 grandi) della grandezza desiderata e disponeteli su una teglia ricoperta di carta forno.




Cuocete le ciabattine in forno a 180° per circa 15 minuti circa.

Provatele anche farcite con dei salumi...!




Baci e buona domenica ragazzuoli! Fate i bravi!!

Friday, November 19, 2010

Bmi Of Women From Germany





Buon pomeriggio!!!

Che bello finalmente un pò di sole!!

La mattina mi sveglio alle 6.30 e quaranta minuti dopo sono già fuori casa!! ehhee il doveree chiamaaa!!


Ma se c'è una torta golosa, soffice e davvero ma davvero (credetemi!) buona.....la giornata inizia alla grande!!

Il caffè poi aiuta a rimanere svegli...cosa c'è di meglio?


Provatela perchè vi farà fare un figurone...si scioglie in bocca!


Buona giornata a tutti !




Ingredienti:



100 grams of flour 100 grams of potato starch 2 eggs


a packet of yeast 180 g butter 150 ml of coffee

180 grams of sugar

Also:
120 grams of dark chocolate
4 tablespoons milk

Procedure:

Beat with the whisk eggs with sugar until light and fluffy.



Add the flour and starch, and even yeast.

Then the cold coffee and cold butter.



Put the mixture in a cake of 24-26 cm in diameter.
Infornare a 180 gradi per 35 minuti circa.

Preparare la glassa facendo sciogliere il cioccolato con il latte.

Sfornare e una volta tiepida glassare con il cioccolato


Ora scappo! un bacione grande da Saretta! fate i bravi, nè!!!
:-*

Wednesday, November 17, 2010

Boat Trailers In Ontario

Meatballs ricotta and spinach


Perdona e ricorda.

Ottima affermazione, di....non ricordo chi. (?!?!?) ...probabilmente un poeta o un maestro....


Non sono brava a perdonare, I never have been.
Although sometimes you do not know, or at least try.

I just remember: P, even if the weather helps, it may seem silly and trivial but it is so.


It 's a message to my friend, reader and confidant ... that is going through a golden age ... but ... Ale strength and courage ... that everything passes, but just improves ....!



The recipe that I propose today is fast, easy and tasty ..


The combination is a classic ricotta and spinach .... and I usually use it for ravioli, lasagna or cannelloni, this time I thought to use it for meatballs.


Ingredients:


200 grams of ricotta

200 grams of spinach and wring

4 tablespoons grated Parmesan cheese 1 egg



enough breadcrumbs oil for frying

salt


Procedure:


Mix the ricotta with the Parmesan cheese and salt.




Add drained spinach and tagiluzzati.


Mix well and incorporate the egg and then bread crumbs enough to obtain a composto sodo.


Formare le palline, passarle nel pangrattato e friggerle.




Potete anche farle al forno: 200 gradi fin oa doratura...anche se io le preferisco fritte :P





Baci e buona giornata a tutti da Saretta!