Wednesday, November 24, 2010

Sunfish For Sale Roanoke Va

Danube marzipan cream and Nutella


Mamma mia what is soft! and how good!


Me jelly are still warm ... I'm just un'ingorda: P


fill with the cream you like best ... is a delight ve lo assicuro...

Io ho deciso di farcire alcune palline con crema pasticcera ed altre con nutella.


Con questa dose otterrete due Danubi medi (come il mio) oppure uno grande.

Volendo potete pure farcirli dopo cotti :)

Ingredienti:


450 gr di farina

80 gr di burro

1 uovo

130 gr di zucchero

25 gr di lievito di birro
160 ml di latte tiepido

Inoltre:


Nutella e crema pasticcera

oppure la crema che più preferite



Procedure:

Prepare the cream.

Dissolve yeast in warm milk.


Mix flour with sugar, butter, very soft (almost liquid), the egg and milk with baking powder




Mix well. Form a ball and let it rise an hour emmezza.

Now divide it into pieces (approximately 60 grams each) and roll it out. farciteli



and close them.

Place them in a buttered, slightly outpacing the balls .... then soar!




Let rise for an hour and then bake at 180 degrees for 20 minutes.


Kisses and good day to all! Take the good, no!

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